Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες για σωστή επιλογή και χρήση του παπουτσιού

Επιλέξτε προσεκτικά το είδος υποδημάτων ώστε να είναι κατάλληλο για τη χρήση που το θέλετε. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από παπούτσια για ελεύθερο χρόνο (βόλτες, παιχνίδι, τρέξιμο), αθλητικά ,δερμάτινα, παντοφλάκια κλπ.

Φορέστε του καλτσάκια τις πρώτες φορές που θα φορέσει τα καινούργια παπούτσια, ώστε να αποφύγετε τυχόν ελαφρούς τραυματισμούς, μέχρι να μαλακώσει το δέρμα των υποδημάτων και να πάρει τη φόρμα του ποδιού.

Σκουπίστε τα παπούτσια μετά από κάθε χρήση, με ελαφρώς βρεγμένο πανί. Για λεκέδες από λίπος, χρησιμοποιήστε ελαφρύ διάλυμα με πράσινο σαπούνι και καθαρίστε με χλιαρό νερό (μέγιστο 40 οC) στο χέρι (όχι στο πλυντήριο). Ποτέ μην χρησιμοποιείτε «σκληρά» απορρυπαντικά, διαλυτικά, κλπ. Σε καστόρινα δέρματα χρησιμοποιήστε ειδικά απορρυπαντικά ή σπρέι τα οποία προορίζονται για αυτή τη χρήση.

Αποφύγετε να στεγνώνετε τα παπούτσια κοντά σε εστίες θέρμανσης, σε περίπτωση που έχουν βραχεί. Επίσης αποφύγετε την έκθεσή τους στον ήλιο. Καλύτερα να στεγνώσουν σιγά-σιγά σε θερμοκρασία δωματίου ή έξω στο φυσικό αέρα σε δροσερό μέρος, κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας ειδικά εσωτερικά στηρίγματα για να μην παραμορφωθεί το σχήμα τους κατά το στέγνωμα.

Φθορές- επιδιορθώσεις

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι δεν εγγυόμαστε για φθορές που δημιουργούνται από ακατάλληλη χρήση του παπουτσιού γιατί όλα τα παπούτσια δεν είναι κατάλληλα για όλες τις χρήσεις.

Εάν υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα, μας ενημερώνετε και θα κρίνουμε για την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του υποδήματος, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Διακοσμητικά

Ενημερώνουμε ότι τα παπούτσια που φέρουν διακοσμητικά στρασάκια- λουλούδια- φιογκάκια κλπ. Είναι χειροποίητες κατασκευές και είναι γενικά ευαίσθητα, σε περίπτωσης δε απώλειάς τους είναι δύσκολη η επιδιόρθωσή τους και δεν καθιστά αυτό λόγο αντικατάστασης.

Όροι αλλαγής των υποδημάτων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση των υποδημάτων εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς. Τα παπούτσια προς αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα με την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής, να είναι αφόρετα, στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς φθορές και λερώματα και στην συσκευασία τους, όπως ακριβώς αγοράστηκαν, επίσης οι συσκευασίες να μην έχουν αλλοιωθεί ή καταστραφεί. Δυνατότητα αλλαγής υπάρχει με βασική προϋπόθεση ότι στη βιτρίνα του καταστήματος θα υπάρχει το ίδιο ακριβώς σχέδιο, χρώμα και μέγεθος με αυτό που θέλετε να αλλάξετε.