Πολιτική επιστροφών

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση), θα πρέπει να στείλετε ένα Αίτημα Επιστροφής, με το όνομα σας, τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο της επιστροφής στο sales@funnyfeet.gr ή να καλέσετε στο 2110126234.

Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή θα λάβετε ειδοποίηση με email για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.

Αλλαγές Προϊόντων

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε – και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής στο sales@funnyfeet.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο τηλ.211 0126234 για την διαδικασία αλλαγής-αντικατάστασης του προϊόντος.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 10:00-14:00 & 17:30-21:00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η χρέωση των μεταφορικών της επιστροφής, επιβαρύνει τον πελάτη. Η επιστροφή θα γίνει δεκτή μόνο όταν το υπόδημα είναι στην αρχική του μορφή (το κουτί να είναι ανέπαφο, να φέρει τις ετικέτες του υποδήματος ,όπως και το παραστατικό- απόδειξη αγοράς).

Η επαναποστολή του προϊόντος κοστίζει 3,5€ και την χρεώνεται ο πελάτης(εκτός δυσπρόσιτων περιοχών 6€). Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια ταχυαποστολή (courier) με την οποία εστάλει το προϊόν για πρώτη φορά.€).

Εάν προκύψει διαφορά τιμής στο δεύτερο προϊόν που επιλέξατε σχετικά με αυτό που αγοράσατε την πρώτη φορά, το ποσό αυτό θα καταβληθεί είτε με κατάθεση στον λογαριασμό μας είτε με αντικαταβολή είτε με πιστωτική.

Σε κάθε περίπτωση, πρώτα θα επιστραφεί το προϊόν από τον πελάτη εντός 10 ημερών και μετά θα σταλεί προς αντικατάσταση το υπόδημα από την εταιρεία.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με χρέωσή του και επιβαρύνεται για την αποστολή αντικατάστασης με τα κανονικά έξοδα αποστολής (ανάλογα με τη χώρα προορισμού).

*Σε περιόδους εκπτώσεων και προεκπτώσεων οι αλλαγές προϊόντων γίνονται με βάση την αρχική τιμή του προϊόντος της παραγγελίας.

Δικαίωμα υπαναχώρησης-Ακύρωση παραγγελίας-Επιστροφή χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση,χωρίς να αναφέρετε το λόγο και χωρίς επιβάρυνση (στην αξία του προίόντος), εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από τη μέρα που παραλάβατε το προϊόν.

Επιπλέον διευκρινήσεις:

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

• Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα

(πχ. Απόδειξη λιανικής ή Τιμολόγιο, και όλα τα συνοδευτικά όπως ετικέτες κτλ).

• Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να αποστείλετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει αποδεκτό το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων.

• Εφόσον ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα για την αξία των προϊόντων, στο σύνολό τους, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από το funnyfeet.gr του επιστρεφόμενου προϊόντος.

• Στις παραγγελίες που έχουν επιβαρυνθεί με έξοδα αποστολής 3,50€ το ποσό των μεταφορικών δεν επιστρέφεται !!!

• Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ του προϊόντος/των προϊόντων. Ο πελάτης θα πρέπει να στείλει το προϊόν/τα προϊόντα που θέλει να επιστρέψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ/COURIER της επιλογής του, στην έδρα της εταιρείας funnyfeet.gr Εθνικής Αντιστάσεως 84 Περιστέρι Τ.Κ. 12134

• Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Λανθασμένες αποστολές/Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν ή λανθασμένη αποστολή απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας στο τηλέφωνο 2110126234 πρωϊνές ώρες (9:30-14:00) για την αντικατάσταση αυτού. Η Εταιρεία μας θα αντικαταστήσει το προϊόν εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και τηρηθούν παρόντες όροι της Εταιρείας.Στην περίπτωση αυτή η επαναποστολή δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

*ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Όροι που αφορούν όλες τις παραπάνω περιπτώσεις

** Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το funnyfeet.gr αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση του, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την εξυπηρέτηση του πελάτη.

** Το funnyfeet.gr θα αρνηθεί την επιστροφή προϊοντων σε περίπτωση που στην αρχική συσκευασία των προϊόντων – κουτί ή φάκελο προϊόντος – υπάρχουν κολλημένες ετικέτες αποστολής, ταινίες, και παρόμοια, που παραβιάζουν την ακεραιότητα και την εμπορική εμφάνιση της αρχικής συσκευασίας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να τοποθετούνται σε συσκευασία (σακούλα) της αντίστοιχης εταιρείας ταχυμεταφορών ή άλλη συσκευασία, πάνω στην οποία θα μπορούν να κολληθούν τα έγγραφα επιστροφής (ετικέτες αποστολής κ.λπ.) της εταιρείας ταχυμεταφορών. Εαν δεν υπάρχει συσκευασία η εταιρεία μεταφορών θα σφραγίσει /εφαρμόσει κολλητική ταινία στην αρχική συσκευασία του προϊοντος με αποτέλεσμα την φυσική ζημιά της. Όλα τα επιστραφέντα δέματα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνη που παραδόθηκαν, χωρίς σημάδια, χωρίς κολλητική ταινία.

Την ευθύνη για την ύπαρξη συσκευασίας πάνω στην οποία θα κολληθούν οι ετικέτες επιστροφής την έχει αποκλειστικά ο πελάτης/αποστολέας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 211 0126234

Ώρες επικοινωνίας

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 10:00-14:00 & 17:30-21:00